.

Oj huvudvärk idag. Var på invigningen ett par timmar igår. Drack en cider. Kände inte av något alls. Förns jag kom hem då slog huvudvärken till. Och så blir det alltid när jag dricker cider. Det är alltid när jag druckit cider som jag har mina spyfyllor t.ex. Så idag mår mitt huvud inte alls bra. Och jag och Traci har kommit fram till att det kanske är något jag inte tål i cidern.
Men men invigningen var ganska skoj. Väldigt dryg dock, hoppas inte att de lagt ut allt för mycket pengar på det för ljusshowen var totalt värdelös.

.

Goa glada tider, ni ska bara ana vad som hände igår. Jag och Amanda stog vid vägkanten i cirka 10 minuter, sen beslutade vi oss för att gå mot östra och kolla vad killarna gjorde. Så vi knallade in där och la öronen mot pojkarnas dörr. Och där blev vi ståendes. Vi vet att de kollade på film, men mer än så säger vi inte. Det lät inte allt för bra vill jag lova. På tyska dessutom. :O

Väl i västra sen så snackar jag med Nutti, sen springer hon iväg för att kissa och när hon kommer tillbaka så fnissar hon som om hon hört världens skämt. Det tog ett tag innan jag fick ur henne vad det var hon skrattade åt. Det var då jag hörde dunkandet. Och ojoj! Vad vi skrattade.


Mötley

Jag vet att jag tjatar, men jag gråter

.

Jävla anus, nu äre beslutsångest som är på topp igen. JAg hatar Sweden rock och då menar jag det också. Jävla grisar som släpper BILLY IDOL till festivalen. va?
Hur gör man så, förbjudet asså.
Bravo nu måste jag sälja min kissticket och lyckas övertala pappa att vi ska fara dit. Det kommer inte bli lätt måste jag säga. Men Billy Idol? Är det inte för bra för att vara sant?
Nejmen juste , det är ju typ inga rockers som läser min blogg. Då äre svårt att få känslan. Men tänk er att ni är helt sjukt sugen på en cheese och sen sätter ni tuggan i den. Underbar känsla eller hur? Precis så känns det. Därför kan man säga att alla rockers är lyckliga för det mesta.

.

Hellu

Nu sitter jag här i soffan i mitt hem.
Under kvällen har jag pratat med en massa folk, fattat en massa olika beslut. Och nu känns det fan helt okej.
Som det lät förut så skulle jag byta ner till rockgymnasiet nere i örebro efter sommarlovet och sluta på dile. Men om jag gör det så måste jag börja om från början, och det är just det jag inte vill. Jag vill få allt plugg överstökat. Så som det ser ut just nu så kommer jag antagligen flytta till skolan, dels för att jag trivs bättre där en hemma och dels för att det blir lättare med plugget. Om det inte blir så, så kanske det finns en chans till en egen lägenhet istan. Jag ligger ganska bra till på östersund bostäders kölistor.

Men nu sitter jag och tittar på lägenheter i göteborg, det är dit jag drar när jag gått ut 3:an utan tvekan. Finns det någon mysigare stad att bo i?
Känns som jag vill bo där ett par år iallafall och gå lärling därnere och sen öppna min egna tatueringsstudio här istan efter ett tag. 

BLÖ

.

Hur kan jag vara så jävla idiotisk att jag går på det. Hur kan jag vara så idiotisk att inte förstå,
Hur fan kan en så jävla dumskalle göra så. Är det så man skaffar vänner?
Om jag gjorde så skulle jag fan inte ha några vänner kvar.
Jag har ödslat mycket tid på dig senaste tiden, väldigt mycket.
Men du är tydligen jävligt blind och jävligt egoistisk.
Det gör ont!

.

Idag har jag övningskört, jäklar jag var bättre på att köra än jag trodde. Fifan
Vilken natt det har varit förresten, manligt besök tre stycha. Sov gjorde de allihop, sen helt plötsligt bara drog de. Eller så skickade jag ut dom?

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska göra lite mat, jag är hungrig?

I kväll bär det av till dille, har lite grejer som behöver finslipas och grejer.
På tal om finslipas så är inte min tatuering klar, men: det är fan 225 dagar kvar så det är lugnt. Men ajg vill ändå ha klart för mig exakt. Men tatueraren ska få finslipa det allra sista med små krimskrams detaljer och sånt. Snygg ska den vara med tanke på priset.... Fan jobbigt och sitta där om 40 år och har pungat ut en massa pengar också är den bajsful. Det finns för många sånna "tatuerare" i branschen. Eller vad säger jag, i branschen? Nejnej de har ju köpt en maskin billigtbilligt och sitter och nöter svarta kinatecken på polare och tycker själv att de är coola. Och då har jag inte dragit alla över en kam 
Nej jag tänker minsann gå massa utbildningar och till slut bli lärling. Jag skulle efter ett tag kunna köpa mig en hyfsad tatueringsmaskin och tatuera grisskinn eller liknande bara för att få in känslan, sen får vi se hur det blir. Jävlar vad jag ordbajsar.....

aja kyss määh

.

Nu när jag varit så mycket upp i orra över Mötley så har jag helt glömt bort mina andra älsklingar. Rammstein
Allvarligt, finns det något mäktigare. Inte en jävel skulle våga käfta emot dom. Snacka om shower



This is me today btw

ciao

.

Goddagens.
Dagen har bestått av att rensa musik på hårddisken, så mycket snusk det fanns , huga. Och så mycket det finns kvar. Men jag ids inge mer idag. För jobbigt typ!
 
Och sen hör och häpna, jag var ute och sprang, jag och lille Tindra biff. Herrejävlar. Det trodde ni inte ?
Inte jag heller. Men det blev nog en runda på 2 km i af HAHAHAHAHahahahAHAHAHAH!

Runt 9 så åker jag till Dille, såå mys. Bättre än att vara här iallafall, för jobbigt, för mycket tjat. Men jag ska inte tycka synd om mig själv för jag är förbannat lat!!!


Medans jag raderade musik tog jag lite fulkort som jag bjuder på



Sen slänger jag upp en video också, en riktig klassiker. Alla 4 är förjävla sexig i den här videon, special Tommy babe Mjau  Erkänn att ni tänker på mig när ni hör den här låten:





.

Har varit hemma idag med, helt snurrig i morse, goosh. Men nu mår jag prima och det blir skola i morrn.:)
Jag har fan imig sovit bort hela dagen typ, förutom ett litet besök hos mormor och morfar. Sen har jag pluggat lite körkort med, MJAU
Nu vill jag bara att tiden ska gå fortare så jag får sova. Antingen det eller så får någon bjuda mig på en grogg eller nått, det hade fan varit helt åt helvete bra.
Nej, det blir en tidig kväll troligen. Man vet aldrig vad folk har för överraskningar.
Btw så har jag fått mail från min läkare idag:D YEEEEEEEEEY

Läste i veckorevyn idag , då de hade frågat folk på stan när de kände som sexigast?
Alla svarade när de hade gjort sig iordning, nyduschade t.ex

När känner jag mig som sexigast?
Bakis, jag lovar att jag känner mig som sexigast då, helst också när det är lite småfylla kvar. Festivalcamping är fan allra bäst.
När känner du dig som sexigast?




.

Har ju färgat håret en del de senaste dagarna, här e resultatet:
Inte helt klart ännu, det är mest orange/rött/gult hahaa. Men jag blekte för mycket så det började rasa hår.



Har fått min nya dator, mycket bättre än den förra så jag är nöjd mjau.


RSS 2.0