.

Nu måste jag få skriva av mig lite...
Hur är det egentligen med det här att ge fan i andras ragg?. Det nöter mig i ryggen. Det är inte okej att ragga på någon annans ragg. Total förbjudet. Spelar fan ingen roll hur snygg människan är eller hur mycket den har dissat ens kompis, man ger fan i den helt enkelt.
  När nån kompis/bekant raggar på mitt ragg, då skär det rakt genom hjärtat på mig. Jag blir sårad till 1000. Men eftersom jag är sån mes själv, säger jag inte vad jag tycker utan jag är ledsen och grubblar på det i flera timmar, ja ibland flera dagar.

Jag som har så otroligt lätt att bli förälskad, jag kan ligga och tänka på sådana saker i flera dagar. Fundera på vad jag gjort för fel, om det är mig det är fel på.

Nu räddade jag en av situationerna på Srf, ganska elakt räddade jag den situationen, för mitt ragg var egentligen inte alls intresserad av den tjejen, så jag fick honom lätt ur det tältet. Men nu sker det igen, med en kille jag hållt på med rätt länge, nu är det över datorn, men den här tjejen vet mycket väl hur jag känner för den där killen, snacka om blind chey.

Nog om det, jag är dunderförkyld från srf, men ack så skoj det var där, tyvärr hade jag inte med mig någon kamera..... Eftersom jag slarvade bort den på storsjöyran förra året, och mobilkameran är så kass. Men jag fick se Billy Idol och det räckte gott och väl för att jag skulle vara nöjd hela festivalen :) 

RSS 2.0