.

Har varit på ÖSD mangel i kväll med Elina "GETPUNG" Olsson. Kom ju lite sent tyvärr eftersom jag har jobbat idag, men inte gjorde de någe heller. Frid och fröjd , ärselhöjd
Vi har hunnit med vääääldans mycket på bara någon timme, b.la dansat balett, gjort klacksparkar och slagits. Men de bästa var när vi satt i en trapp och sjung gulligt för oss själva. Då smög det förbi en kille som ville ha autografer. Men hallå, vi var ju groupies som satt och vänta på att våra idoler skulle komma ut. Så ingen autograf blev det. Även om vi kommer vara igenkända ett tag, men de var ju inget nytt alls.

Vad händer detta lov då? Jo, jag ska börja fingra på min helarmstattoo. Blir nog väldans bra, och väldans ont. Men vem fan bryr sig.

.



Här är då en av mina lillasystrar. På denna bild skulle man kunna tro att hon sett en snaupp eller något sånt. Men nej, såhär ser hon ut 24/7. Puss på dig raring

.

Egentligen inte så sugen på att blogga just nu. Men är så fukking glad, och det har jag varit sen ca halv 4 idag då jag fick veta att Mötley Crüe och Iron Maiden ska spela på en endagsfestival i sthlm 7 augusti. Satt och läste de i datasalen. När jag såg Mötley, jag lovar, det blev svart för ögonen och jag förstod ingenting. Så jag kutade ut puttade folk åt sidorna tog upp nallen och ringde Elina. Skrek att Mötley ska spela i sverige snart. Sen sprang jag upp i västra för att leta efter Nuttan, men inte fan var hon där heller. Så jag sprang ut i stallet och kastgade mig upp i hennes famn och skrek. Hon förstod direkt. Hon kan fan läsa av mig sen jäveln.
Så jag har svävat på moln ända sen dess. Aldrig varit så glad. Kan säga att Mötley är det band jag lärt mig älska mest på så kort tid.


.

fy faro vad illa jag mår, har mått jättebra hela dagen. Har lagt ner tid på plugg, något slog om i min hjärna i natt. Plötsligt har jag inga rester kvar, inte illa inte illa.
Tränade rätt så hårt med Elina Getpung i dag på gympan, = HEJ TRÄNINGSVÄRK.
Efter det drog jag ner på stan en sväng med mamma och köpte en svart kjol och 2 mössor från rut m.fl. Måste ha varit väldigt trött då, kändes som jag höll på att svimma hela tiden, allt bara snurra. Så känns det nu med. Så jag ska nog snart sova, först ta och titta på snyftfilm DAMN IT!
Tänkte ut och springa lite förut, men skippade det, vill ju inte slita ut sig i onödan liksom. Behöver bara gå ner typ 20 kg mwahahaha KO!

.

OMG vilken sjukt jävla bra sommar det kommer bli. Galet.
Börjar sommarlovet med Kiss live på stadion den 12 Juni. Öjöj
Sedan far jag hem en halv vecka typ, sen bränner jag ner till göteborg till Elina och metallstaden (och liseberg tjii)
för att se Rammstein live, ojojojojoj. Kommer bli något jag lovar aldrig kommer glömma. Sen drar jag hem och packar om. För att sedan sätta mig med ett par plattor öl på ett tåg ner till borlänge på Peace and love i en jävla vecka. Sedan sliten som hell sätta mig på bussen hem. Vara hemma 4-5 dagar och sedan dra på rockweekend. GAAAaaaAaAAAlet yiiiaaaaaaaaah. Sedan hem och sova ett par veckor och slut destination storsjöyran:D

Antingen åker jag på massa festivaler hela sommaren, eller så får jag följa med en vecka till Rhodos i Augusti med släkten. Vad hade ni valt?


Festival?

Eller Playan en vecka?


good music'

Några låtar som går rocka så hårt till att folk stirrar snett..... Lyssna och njut


RSS 2.0