!

Jomen hej!
Kommentarerna rullar in som vanligt ser jag . Känns som rekord fan, shiieet pommes.
Igår blev jag och Tove bjuden på mat av pappa på stråket till lunch, sen bjöd mamma oss på kina mat på eastern palace. Najs Najs! Sedan strosade  vi runt på stråket, tråkigt folk ute.

Idag tänkte jag i alla fall åka ner på stråket igen med pap, får se vad det blir där, men bättre än vad jag gör nu iaf. Ochförsig är itne vädret på topp, men vafan!

Om man laddar alla dagar med Mötley Crüe, Iron Maiden eller Ozzy eller liknande. Då får man en riktigt toppen dag. Man behöver den speeden liksom. Om man jämför med t.ex. en ganska vanlig hiphoplåt där verserna bara består av massa tugg och sedan kan de bli fart på refrängerna. Då är ju hela poängen borta liksom. Men om du lyssnar på t.ex. Kickstart my heart med Mötley Crüe, så äre fart hela låten. Så sjukt bra Lovely !

Bara för att vi snackar Mötley så måste jag slänga upp en bild, är dom inte så jävla snygga man kan bli?







!

Hellu readers. Ni är sämst på att kommentera just så ni vet. Men nu började jag dagens inlägg lite tråkigt. Nu tycker jag att jag är väldigt vrång. Men de ska jag ändra på:)
För idag om ett par timamr så ska jag och Tove åka på fisketävling, och med våran tur så har jag räknat ut att vi komemr vinna. Lite såhär inte Zanna stil men vad gör det? Överraskad? Nää..

Igår var jag btw på stråket, var in på marité, sommarlandet och kajplats 1. Men det regnade så förbannat mycket så de var inte ens värt de. Usch, nu har jag nog dragit på mig en jävla förkylning med. SKIT!

Och ja, här regnar det som vanligt, men har hört att de ska vara torrt ett  par dagar framåt sen. Eller ja faktist enda till söndag eftermiddag och det passar ju oss som campar:D



Kill Hannah
Och då menar jag bandet kill hannah, och inte att jag ska döda någon hannah, haha. Nä men sjukt skönt band. Lite speciell musikstil vet inte riktigt var jag ska placera in de i för något genre. Men att låtarna finns på bam margeras skivor säger väl allt?

Stråket
Är det inte underbart med alla öltälten nere i badhusparken? Särskilt med de banden som spelar i tälten på kvällarna, då jävla blire fart på folket. I går var de allsång på mamma mia medley. Great!

Sleazepojkar
Alla killar med svart/blekt upptupperat hår, kajal, spandexbyxor, cowboyboots och en bandtröja. Call me!!



Regn
Fan det bara öser ner och det känns som det aldrig ska ta slut. Och dessutom kommer det bli lerigt på yrancampingen. Och bara hårdingar klarar av det. Upp till bevis!

Svininfluensan
Är ni inte lite rädd för att få det. Jag menar egnetligen vet ju typ ingen hur allvarligt det är? Jag ororar mig mest för att jag ska till Italien snart och är rädd att jag kanske måste stanna hemma om jag får det. shiiieet!

Förkylning
Tror fan jag har varit förkyld hela mitt sommarlov, (förutom pl). Det suger apa!

 

!

Nu sitter jag här, med nypiercad läpp. Snyggt som as. Men de gjorde lite ont faktist, fast de brukar de göra i gamla hål sägs det... Men men nu är det gjort och jag har fan ingen bild på de. Men det sket väl ni i.

Just nu sitter jag och funderar över tattoos som ska göras när jag fyllt 18. Vad jag vet är iaf:
Ozzy osbourne porträtt typ på ena skuldran eller något.
Helarmstatuering med koifiskar och liljor.
(kanske) Mötley crue text nere i svanken

Blir bra najs det tror jag :)
Nu ska jag ner på stråket och leva röv , ha de bra fuckface

!

Hello
Vilken skitdag, eller hur?
Enda roliga var när jag och Tofflan skulle kliva av bussen i torvalla centrum, då båda ungefär flyger fram i bussen. Och jag får fram ett sådanthär asflabb som man bara får fram någon gång per månad, Happy!

Men jag och pap var till tatueringsstudion , och tror ni piercaren var där? Såklart inte, blir tokig. Jävla skit!

Bye fuckers

!

Helluuu!
Nu har jag äntligen börjat att fasta. Halv 12 igår kväll åt jag för sista gången, och jävlar nu har jag hållit mig i 13 timmar på bara citronvatten och en kopp te. Hahah känns som jag är matberonde shiiiiit
I alla fall så kommer papsen och hämtar upp mig snart för vi ska till tatueringsstudion och kolla om piercaren är där. Iså fall blir det piercing i dag. Var får ni veta senare. Men jag vet att det kommer bli galet snyggt!
Näj, nu ska jag dricka vatten och sedan göra mig klar, ha en jävla skitdag mina vänner!

!

Är sjuk fortfarande, så det känns inte värt att göra någonting nu :( Sjukligt snorig och allt. Hoppas det går över. SATAN!

Har iaf varit på middag hos pappas friend, najjs mat oc efterrätt. Sedan bar det iväg hem til datorn med en kopp blåbärssoppa, wiiihoooow.

Sitter nu och lyssnar på Iron Maiden, känner att det var ett tag sedan. ÅH, vilka feelings man får. 25 Juli 2008 så såg jag dem på ullevi i göteborg. UNDERBART! Går inte ens att jämnföra med AC/DC, AC/DC publiken var lite smådryg tycker jag. Medans det var en jävla fart på Iron Maiden publiken. Helvete!


Slänger upp en För bra låt med Iron Maiden

!

Tove Kristina Forsman, jag har kirrat tältet. Nu fattas alkohol och 2 übersköna stolar så är vi klaaara till yran som fan. Och jag dödar dig om du itne köper campingbiljett:D


!

Helloooow i'm back (again). Inte för att jag har några läsare iöverhuvudtaget men jag stälelr frågan ändå och hoppas på att någon kommer svara. Hur mår ni?
jag är rätt sliten efter sundsvallsturen, inte min grej att shoppa alltså, föredrar internet. De enda affärerna som går hem är hårdrocksaffärer. Tycker om shock och bluefox och de där. Men det finns en i göteborg. Rock shirt. Hallelulja, jag trodde jag hade kommit till himelen när jag klev in där. Det var en sådan där affär jag kan vandra runt i timmar i, titta på samma saker flera gånger och sedan sprätta sisådär 6-7 laxar och det är bara i sådana affärer det känns bra. Fast det känns alltid bra när jag handlat en hårdrocktröja, ALLTID.
Just nu sitter jag och Tove och snackar om löshår som vi ska sätta in i mitt svarta burr, lutar mot lite slingor i olika färger såsom rosa och vitt, även lite leopard och blondt kan komma att blandas in. Men de får vi se ;D
I morgon bär de iväg för att träffa lite släktingar jag inte har sett skymten av på några år. Så jag kan bara räkna med attt berätta vad jag gjort i hela mitt liv. haha

laaast year, Tofve is beest

!

HEEEEEEEEEEEJ BLOGGGGGEEEEN!
Längesedan jag skrev något nu + att jag har tagit bort de gamla inläggen, igen!
Menmen nu är jag taggad igen sägs det. I alla fall ett par dagar framåt.
Några nyheter har jag trots allt i bagaget:
1. Jag har varit på p&l och sett världens bästa mötley crüe. Då jag också förstörde rösten, för alltid, en applåd tack.
2.Jag har varit och sett ett så stort rockband som AC/DC, och WOOOOOOOW säger jag bara.
3. Jag har gift mig med världens sexigaste Tommy Lee, jag och Pamela är nu mera bukisar!
4.Jag har fått mig ett gäng finska vänner som jag saknar tokmycket
5. Jag har varit rastlös i flera veckor!

Men nu pratar vi framåt tycker jag. Sunkyran är om ett par veckor. Går mest för att träffa folk och möjligtvis se något live, typ thåström. Och supa så klart, full like a kastrull .
Och om exakt en månad så åker jag på praktik till italien i hela 5 veckor, hur ska det gå?
Har hört rykten om att det inte är några åldersgränser i huvudtaget där nere. Drinkar och ciggaretter

Tove, tofflan, tofve förfan nu tycker jag att du ska sluta upp med dumheterna du håller på med. Ta en bira så bli allt bra. Om inte plz call Dr. Feelgood, he will make you allright

RSS 2.0